DOSTAVA VIJENACA SISAK

Dostava vijenaca je besplatna na području Siska. Cvijeće dostavljamo sat vremena prije ispraćaja. Ukoliko niste u mogućnosti doći na ispraćaj, ljubazno Vas molimo da kod popunjavanja formulara u ~napomeni~ napišite da želite sliku Vašeg vijenca !

 

Dostava vijenaca SisakVijenac za sprovod sisakdostava vijenaca

O nama

Vodeća smo Internet cvjećarnica u Hrvatskoj. Nudimo uslugu dostave aranžmana, vijenaca i buketa na području Grada Sisak i šire okolice. Profesionalno i precizno pristupamo svakom projektu, pa u našim poslovnicama pravovremeno možete organizirati sve od cvijeća za obred sprovoda: dekoraciju za lijes ili urnu, vijence, aranžmane i bukete od obitelji i prijatelja. Trudimo se na najbolji način prezentirati svim zahtjevima naših korisnika, te razinom kvalitete naših usluga zadržati povjerenje dosadašnjih i steći naklonost novih kupaca. Možemo se pohvaliti našom velikom referencom i uspješno dostavljenih preko više tisuća vijenaca.
Najtužnije trenutke nastojimo izdignuti iznad ovog našeg zemaljskog postojanja s najdubljim izrazom poštivanja prema pokojniku. Svaki aranžman radimo s velikom ljubavlju i zbog toga je naš rad prepoznatljiv. Iskreno se nadamo da našom željom za kreativnim savršenstvom, pridonesemo dostojanstvenom ispraćaju dragih osoba, prenoseći Vašu ljubav i poštovanje.
Svježe cvijeće je medij kroz koji se očituje sva ljepota života u svojoj prolaznosti. Njegovim poklanjanjem izražavamo suosjećanje i s tugujućom obitelji, pa je uz buket, koji možete poslati i na kućnu adresu ožalošćenih, poželjno uputiti i prikladnu poruku s potpisom.
Primjeri poruka koje možete napisati uz buket:
-“Uvijek ćemo se sjećati dragog…., i blizu smo vam u vašoj boli”
-“Neka ovo cvijeće bude znak našeg najdubljeg suosjećanja u vašoj boli”
-“Žalosni smo radi velikog gubitka u vašoj obitelji.”
-“S vama smo i razumijemo vašu bol radi gubitka dragog…”
-” Dragi …. će uvijek živjeti u našem sjećanju. Najiskrenija sućut…”

Zaprimanje narudžbe i uplata grobnih aranžmana

Narudžbe i uplate zaprimamo minimalno dan prije ispraćaja. Npr. ukoliko je sutradan ispraćaj, potrebno je naručiti i uplatiti danas do 23h. Grobni aranžman možete uplatiti putem web shopa (kreditnom karticom).
Želite li da Vam se pošalje slika aranžmana, molili bi Vas da to navedete u napomeni kod narudžbe aranžmana. – Možete nas kontaktirati putem maila i izvan radnog vremena, odgovaramo kroz nekoliko minuta. Također, dostupni smo uvijek i na mobitelu i veselimo se Vašim upitima.

Razmjena podataka između Vašeg web preglednika i ove stranice je sigurna. Sigurnost podataka na ovim stranicama omogućena je uporabom SSL sigurnosnog protokola.